Registreren  Inloggen
maandag 29 mei 2017
Publicaties  
Policy voor verzenden van mailingen naar VBcentral leden

Als lid van VBcentral ontvangt u regelmatig per e-mail berichten van VBcentral. Om hierin enige structuur aan te brengen, hebben we de volgende verzendfrequenties opgesteld:

 • VBcentral Nieuwsbrief
  De Nieuwsbrief verschijnt regelmatig (bij voorkeur 2 wekelijks) en bevat onder andere de headlines van de afgelopen periode, lopende acties voor VBcentral leden en een activiteitenoverzicht van collega-communities.
   
 • VBcentral Nieuwsflits
  De Nieuwsflits verschijnt uitsluitend als we u iets te melden hebben, wat beter niet kan wachten tot de volgende Nieuwsbrief, of wat speciale aandacht verdient. Hieronder vallen bijvoorbeeld berichten over nieuwe releases van Visual Studio en uitnodigingen voor VBevents (uitnodigingen voor een bijeenkomst).
   
 • VBcentral Partnermailing
  VBcentral behoudt zich het recht voor om maximaal éénmaal per kalendermaand een Partnermailing te verzenden. Deze bevat informatie over producten of diensten van een VBcentral partner en dient mede voor de bekostiging van onze gratis services.

Voor de regelmatig te verzenden Nieuwsbrief kunt u zich afmelden. Zie hiervoor de informatie onderaan de Nieuwsbrief. Een Nieuwsflits of Partnermailing wordt sporadisch verzonden aan alle geregistreerde gebruikers van VBcentral.

Een overzicht van verzonden berichten vindt u hieronder.

Sponsors
Volg ons via TwitterVolg ons op LinkedIN    Volg ons op LinkedIN    Volg ons via de RSS feed
Copyright 2005-2016 VBcentral.nl   |  Privacybeleid  |  Gebruiksovereenkomst