Registreren  Inloggen
woensdag 28 juni 2017
Start  
Visual Studio 2010 Service Pack 1
Visual Studio 2010 Service Pack 1

 Er zijn weer aardig wat verbeteringen en nieuwe zaken toegevoegd in dit Service Pack.

Naast 'performance' en 'stability' verbeteringen (meer dan 100 bug fixes) zijn er nieuwe toevoegingen voor HTML5, Silverlight 4 en verdere web gerelateerde zaken zoals ondersteuning voor de nieuwe IIS Express Web server.
Ook is er support (C++) voor de later dit jaar uit te komen nieuwe AMD processor 'Bulldozer' en is er gebruik te maken van de 2D Hardware accelaratie van grafische procesoren op de videokaart. (GPU)

Op VB gebied weinig nieuws, maar wel een mooie nieuwe functie voor de doelgroep, de nieuwe compiler switch /vbruntime. Deze maakt het namelijk mogelijk om een VsualBasic.dll aan de installatie toe te voegen zodat de applicatie ook kan draaien op omgevingen waar geen VB.NET assemblies geinstalleerd zijn.

Aantal overige zaken zoals: SQLCE 4.0 tools, Local Help viewer (!), Unit Testing voor .NET3.5 en IntelliTrace voor 64 bit en SharePoint zijn ook nieuw. Het volledige overzicht inclusief bugfixes overzicht kunt u hier vinden.

De download vindt u hier.

Note: Indien u VS 2010 SP1 Beta (december 2010) geinstalleerd heeft, deze NIET vooraf verwijderen! Verder is het niet mogelijk om dit Service Pack met LightSwitch Beta 1 te gebruiken!
Update: Sinds 16 maart is LightSwitch Beta 2 beschikbaar en heeft SP1 nodig, u kunt dus LS gewoon weer gaan gebruiken.


Geplaatst op: zaterdag 12 maart 2011
Geplaatst door: adminarjan  Bijdrage van: adminarjan
Terug    

Copyright 2005-2016 VBcentral.nl   |  Privacybeleid  |  Gebruiksovereenkomst