Registreren  Inloggen
woensdag 28 juni 2017
Start  
woensdag 12 november 2014: Connect() Event
woensdag 12 november 2014: Connect() Event

Op woensdag 12 november organiseert Microsoft het Connect() event rond Visual Studio en Azure in New York. Tijdens Connect() zal worden ingegaan op de Microsoft mobile en cloud application development strategie en zal een insiders’ preview worden gegeven van de komende releases van Visual Studio, .NET Framework en Microsoft Azure. Er zijn diverse Microsoft executive sprekers waaronder Scott Guthrie, S. Somasegar en Brian Harry.
 
Wie niet in New York live aanwezig kan zijn, hoeft niks te missen want samen met dotNed, SDN, VBCentral en Microsoft Nederland kan je het event ook via een live stream volgen vanuit de conferentieruimte bij InfoSupport.  De keynote begint om 16:00 en we verwachten rond 19:00 te eindigen. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Natuurlijk heb je dan gelijk de gelegenheid om na te praten en te discussiëren met collega-ontwikkelaars over wat voor nieuws Microsoft voor ons het komende jaar in petto heeft.
 
Het evenement is gratis. We verwachten dat er voldoende ruimte is, maar het kan natuurlijk geen kwaad om je op tijd in te schrijven.


Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014
Geplaatst door: host  Bijdrage van: host
Terug    

Copyright 2005-2016 VBcentral.nl   |  Privacybeleid  |  Gebruiksovereenkomst