Ontmoet ons op Slack!

We hebben eind 2016 de VBcentral slack aangemaakt waar jullie toegang toe kunnen krijgen. Slack is cloud-based chat software. Binnen de VBcentral Slack zijn een aantal channels beschikbaar, waar je kunt discussiëren over verschillende onderwerpen, waaronder Visual Basic .NET of bijvoorbeeld webinars die op stapel staan. Het is, in de vorm waarin wij het gebruiken, een gratis dienst.

Slack is beschikbaar als desktop applicatie voor onder meer Windows 10, maar ook de webinterface werkt bijzonder goed. Daarnaast zijn er mobiele applicaties beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone. Doordat je notificaties kunt instellen, denken wij hiermee een veel interactiever communicatieplatform te kunnen aanbieden dan de fora van de oude site.

Indien je ook toegang wilt krijgen tot Slack, stuur mij dan een e-mail met verzoek tot toegang tot de VBcentral Slack. Ik zal je dan een uitnodiging sturen op het e-mailadres wat je als afzender hebt gebruikt.

Links:

 

Tot op Slack!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat op VBcentral gebeurd. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief! »

Over ons

Wij zijn gek op het Microsoft .NET ontwikkelplatform en haar ontwikkeltalen, maar we hebben een sterke voorkeur voor Visual Basic .NET! »

Neem contact op

VBcentral.nl
Bataafseweg 20
7101 PA Winterswijk
Nederland
+31 (543) 538 388
info@vbcentral.nl